![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem
w IE strona wyświetla mi się porawnie a w firefox coś się psuje mianowicie mam div któremu nastawilem margin left i right 20% w IE wszystko Ok a w firefox jest tylko lewy podobnie mam liste w komorce tabeli i usawiam float:right zeby było wyrównana do prawej i w firefox nie działa |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To teraz zastanów się czy Ty udzieliłbyś komuś pomocy po takim opisie.
Powodów mogą być setki. Pokaż kod! Przecież tu nie ma wróżek i jasnowidzów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest dla div w ktorym ma byc cala strona
to ma być obrazek a obok niego duzy napis i pod nim z prawej strony drugi napis ---------------------- Jeśli chcemy dać kod na forum umieszczamy go w odpowiednich tagach BB Code, tym razem poprawiłem, ale na przyszłość proszę się do tego stosować. --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozwól, że policzę:
10% + 10% + 100% = 120% Tak więc div ma 120% szerokości okna przeglądarki. Z tego względu wystaje o 20% szerokości okna przeglądarki poza prawą krawędź, a ty masz wrażenie, że brakuje prawego marginesu. Używaj bbcode Ten post edytował Zajec 14.03.2007, 19:43:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A poza tym dam sobie rękę uciąć, że nie zwracasz uwagi na Quirks Mode.
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:22 |