![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym sobie zrobić plik (test.php), w którym byłby input typu text i wpisywało by się dane i jak by nacisnęło się drugi input typu submit to dopiero by wykonywał się skrypt php. Kiedyś widziałem podobny skrypt i chyba trzeba w którymś miejscu użyć "return;", ale zupełnie nie wiem o co chodzi...
Dane przesyłane byłby metodą POST. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nadaj zmiennej wartości metodą post i sprawdź na początku pliku czy jest w niej jakaś wartość. jeżeli tak - wykonaj skrypt
jest to tylko skrypt poglądowy i nie koniecznie musi działać - zrób coś podobnie. chyba nic nie pomyliłem... -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:19 |