![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 2 Dołączył: 11.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! od kilku dni szukam na roznego rodzaju forach skryptu do wyszukiwarki :/ przyznam ze nie jestem zbyt zaawansowany jak chodzi o php i o msql :/ niebardzo mam na to czas :/ jak narazie lekko staram sie zrozumiec php a wmiare mam opanowanego html i css.. :] to i tak niewielki sukces zwlaszcza ze jestem grafikiem ;p heh no dobra ale o co mi chodzi od kilku dni jak juz wspomnialem staram sie wyszukac skrypt do wyszukiwarki na plikach tekstowych tzn chodzi mi o to ze np mam taka strukture kat.
|archiwum| |1/2006| |2/2006| |3/2006|.... 1.txt 1.txt 1.txt 2.txt 2.txt 2.txt 3.txt 3.txt 3.txt w katalogu archiwum mam pliki php np 2/2006.php 3/2006.php itd ktore zczutuja nazwy artykulow na zasadzie wczytania pierwszej lini tekstu w podrzednych kat i po nacisnieciu na link includuja plik txt do siebie to jak co jeszcze jest oki jakos daje sobie z tym rade (abo i sie tak wydaje;p) ale na stronie index.php chcial bym zamiescic wyszukiwarke ktora by przeszukiwala te pliki txt i w rezultaci dawala by mi linki do poszczegolnych artykulow, przy czym zeby nie bylo tak ze jak nacisne na link to mi sie otworzy plik txt tylko szablon z txt (np. 2/2006.php + 1.txt) cos w tym rodzaju >> czy ktos mogl by mi pomoc z tym zagadnieniem ![]() Ten post edytował Rudi1204 11.03.2007, 11:27:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:52 |