![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepszej nazwy nie było
![]() Brzydkie to, dodaj jakąś grafikę albo pobaww się cssem i zrób jakieś jaśniejsze kolory. Nie aktualne newsy, brzydki kod. Ten post edytował Fuzja 10.03.2007, 13:07:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
słaby graficznie... poza tym brak fajerwerków, niczym szczególnym się nie wyróżnia. strona główna ma 2 MB (według paska pobierania w Operze) - maks to 20 - 30 kb plus grafika to do 100 kb. dziwnie pole Mini News sie powiększa cyklicznie
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 5 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zabezpieczenie chyba żadne - wystarczy spojrzeć na komentarze do tego testowego pliku w "strefie zrzutu"
jak to ma być "system portalowy" to ja go nawet za darmo nie chcę :/ -------------------- "Don't tell me you want a bridge - show me the canyon you want to cross" Giuseppe Delena
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 3.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przydałoby się na forum zablokować możliwość używania javascript
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to nie jest mój CMS ziomy tylko go znalazłem i dałem na ocenę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to nie jest mój CMS ziomy tylko go znalazłem i dałem na ocenę. Po jakiego wała dajesz do oceny coś czego nie robiłeś sam? -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
niektórzy są niepoważni. my tu się produkujemy, a to nawet nie jego dzieło
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale to nie jest mój CMS ziomy tylko go znalazłem i dałem na ocenę. Zamykam. Zapoznaj sie z regulaminem działu Oceny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 13:38 |