![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam forumowiczów
Mam problem z kodem. Wszystko z niego pięknie działa ale wyskakuje błąd. Oto kod:
Na stronie wyskakuje błąd:
Dana linijka kodu (24) to:
Zauważyłem, że jeśli z kodu usunę:
to błąd się nie pojawia. Skrypt działa bardzo dobrze, jednak ten błąd się pojawia. Siedzę nad nim i nic nie potrafię wyniuchać. Proszę o pomoc. P.S. W bazie wszystko gra! Ten post edytował Kildyt 10.03.2007, 08:46:52 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko z niego pięknie działa ale wyskakuje błąd. Czyli w sumie nie działa ![]() Wyświetl zapytanie, na przykłąd za pomocą instrukcji echo" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i zobacz, czy masz wszystkie zmienne, dodatkowo polecam korzystać z funkcji mysql_error" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, która wyjaśnia co nieco: Jeśli to tu pojawił się błąd, to czy w wybranej bazie na pewno istnieje tabela: typertypowanie? -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem wszędzie mysql_error i nic nie daje.
Chodzi o to że kod wyskakuje ale wszystko działa poprawnie, tak jak chcę. Hmm, jest jakaś możliwość aby nie wyświetlało ewentualnego błędy? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieje się tak bo nadpisujesz sobie zmienną $wykonaj z początku skryptu w linijce 40 i 46. Zmień nazwy tamtych zmiennych i wszystko powinno się poprawić.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Wielkie THX. Działa!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:07 |