![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 2 Dołączył: 14.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem z uploadem plików tzn. poprostu nie działa Wyskakuje mi blad:
Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0 Fatal error: Unknown: Failed opening required 'C:/Program Files/VertrigoServ/www/wysyÅ‚anie plikow na serwer www/wyslij.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in Unknown on line 0 w php.ini mam: file_uploads = On upload_tmp_dir = C:/Program Files/VertrigoServ/temp upload_max_filesize = 2M Nie wiem czy to problem serwera aktualnie używam vertigoServ ponieważ obsługuje mysqli. nawet taka prosta instrukcja kończy się powyzszym bledem
czy wie może ktoś o co chodzi? Jestem początkujący wiec proszę o wyrozumiałość |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jaką masz ścieżkę do skryptu? (nie chodzi mi o URL)
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 2 Dołączył: 14.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem rozwiązany chodziło o nieprawidłową ścieżkę : C:/Program Files/VertrigoServ/www/wysyĹ‚anie plikow na serwer www/wyslij.php' jak poprawilem na c:/katalog1/katalog1/wysylanie/wyslij.php to poszlo
Ten post edytował crafter 10.03.2007, 22:01:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:57 |