![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam mały problem z CSSami.. chodzi dokładnie o to czy aby na pewno tak zdefiniowane będą wyświetlały się prawidłowo pod każdą rozdzielczością. Tu znajdziecie mój szablon ... martwią mnie w nim dwie rzeczy :
1) Kiedy zminimalizuje okno przeglądarki i zacznę je zmniejszać to teksty wychodzą po za divy i wszystko sie wydłuża. 2) Menu po lewej stronie jest dziwnie odsunięte od lewej strony diva, nie mogę tego usunąć. Po za tym po zminimalizowaniu okna jpgi butonów zostają w miejscu a div sie zmniejsza. ![]() Pomóżcie proszę... -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pierwszy błąd jaki się rzuca to nagłówek i stopka maja ustawione width w px a trzy kolumny procentowo... dlatego jak zmniejszysz okno przeglądarki zmniejszają się trzy kolumny a naglowek i stopka maja nada stały rozmiar
![]() poza tym odwołujesz sie do niektórych kolumn w css za pomoca id i jednoczesnie class, i masz tam powpisywane opcje które nieco sobie przeczą... to chyba na tyle powodzenia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Cytat masz tam powpisywane opcje które nieco sobie przeczą. które ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Nysa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba za szybko sie wypowiedzialem z pewnymi uwagami ale porawilem pewne sprawy
![]() czemu by nie tak HTML
i CSS
z tym sobie chyba poradzisz, powodzenia Ten post edytował lukasz.sekula 9.03.2007, 13:20:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 22:13 |