![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Nazywam sie Grzegorz Konkel. Jestem studentem 2 semestru Informatyki i ekonometrii o specjalizacji informatyka stosowana w WSB w Gdańsku. Wraz z grupa informatyków i znajomych ze szkoły rozpoczełem budowę portalu informacyjno-rozrywkowego dla "młodych". Główną myślą portalu jest stworzenie servisu w którym młodzi ludzi znajdą wszystko to czego potrzebują.Servis jest podzielony na dwie cześci jak juz wcześniej wspomniałem. W dziale informacja, będzie można znaleźć najświeższe informacje z różnych dziedzin jakie nas otaczają, np biznes a w nim banki i kredyty.. sport, motoryzacja.. a w dziale edukacja pomoce nauke.. notatki i sciągi... ![]() w dziale rorywka... nad tym jeszcze pracuje:P ale jakie gry, opisy... .................. Poszukuję chętnych osób do wspópracy. Czekam na wasze propozycje. Dla najbardziej aktywnych redaktorów czekają rzeczowe nagrody. Prosze o wasze opinie i sugestie a tagże zgłoszenia... licze na wasza pomoc i otwarte umysły.. Pozdrawiam ----- Grzegorz Konkel Student WSB w Gdańsku, IiE Samorząd Studencki - delegat Starosta Roku członek Senatu WSB kom. 601 730 244 gg: 3243271 e-mail: tarsch@gmail.com wsb.gda@gmail.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dla najbardziej aktywnych redaktorów czekają rzeczowe nagrody. Czemu tutja szukasz redaktorów? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mógłbym !
![]() (Może niedlugo bende robil gry we flash-u),html,javascript i css ! Mam 12 lat ![]() ![]() ![]() Ten post edytował markus95 15.03.2007, 20:54:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może pójdź już na studia co
![]() Autor tematu potrzebuje kogoś kto zna się bardziej na rzeczy jeśli chodzi o programowanie. Czytałem kiedyś dokumentację projektu także wiem co mówię i lepiej zostaw to bardzziej zaznajomionym, na Ciebie przyjdzie czas za 10 lat ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A propos posta wyzej:
Nie zauważyłem zeby w ofercie był ściśle określony przedział wiekowy. A wracając do tematu: Przemyślę tą ofertę. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam zamiar to rozrecić i wbić sie w rynek... i wiem ze mi sie to uda.. bo pomysły mam i doświadczenie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomyśsły masz nie oryginalne bo widziałem specyfikację i powiem, że to już było.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:36 |