![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o ocenę samego silnika, nie grafiki bo nie ja robilem
![]() www.lookme.pl Może krótka historia. To największy projekt jaki wykonałem, oparty na Vframe framework. Napisanie kodu zajęło mi 6 dni nie licząc poprawek graficznych itp. itd. Opis projektu od strony technicznej: http://athlan.vgroup.pl/look-at-me/ Prosze ocenić usablity, w zasadzie wszystko jest takie samo jak na fotka.pl. Ten post edytował Athlan 6.03.2007, 09:05:33 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ty no to lay to jest zerżnięty żywcem z fotka.pl
Ten post edytował php programmer 6.03.2007, 10:25:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To żem se pooglądał:
Cytat Przerwa techniczna.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To żem se pooglądał: Owszem, serwis został zamknięty z powodu tego, iż grafik nawalił, stworzył plagiat. Póki co... temat zamknięty. Odświeżymy jak będzie po wszytkim ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
grafik zawalil? chlopie przeciez caly layout + funkcjonalnosc to megaplagiat z fotka.pl, nawet informacje na zakladce "o mnie" w profilach byly identyczne jak na fotce
-------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe żart?
To co dopiero teraz zobaczyliście że grafika to fotka :| Przecież jak wdrażałeś chyba było widać. No a teraz to właściwie nie ma czego oceniać. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak z innej beczki, na stronie (w listach prac, przy lookme.pl) masz Wildcart zamiast wildcard
![]() -------------------- Program TV, Sukces internetowy, Forum dla administratorów stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plagiat z fotka.pl...
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plagia to w 100% i pod względem grafiki i funkcjonowania.
Ale ja mma 1 uwagę pisałeś to 6 dni. może dlatego to wygląda tak jak wygląda. Pozatym czy to ze to tak szybko powstało nie wpływa na np kod, działanie itp. zresztą długi się ładuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam.
Myślę że nie ma co się rozwodzić nad tym dlaczego. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 14:31 |