![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić lub gdzie można znaleźć wskazówki aby stworzyć formularz mailowy na stronie html. Chodzi mi o taki przypadek że wpisujemy dane do formularza to nie były one wysyłane innego pliku(formularz.php) i z stamtąd wysyłane przez funkcje mail() na skrzynkę pocztową. Tylko dane z formularza będą wysłane bezpośrednio z strony html na skrzynkę pocztową. Nie wiem czy dobrze się wyraziłem ale chodzi mi o to aby strona z formularzem podczas wysyłania treści tego formularza nie przeładowywana na inna stronę ( w tym przypadku PHP). Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Coś podobnego jak na tej stronie: http://www.astheria.com/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tam nie ma JS tylko php
Po drugie wysyłanie maila za pomocą samego JS jest lekko mówiąc mało bezpieczne - odradzam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc jak uzyskać taki ekekt w PHP ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o funkcji mail() na php.net
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:20 |