![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2003 Skąd: Zelów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem ze skryptem do obsługi news'ów Cutenews 1.3.1 Skopiowałem go na http://localhost/~cutenews Po konfiguracji, czyli podaniu ścieżki do katalogu ze skryptem, loginu, hasła i e-maila........ pojawia się standardowo link: You can now go to CuteNews login page Ale niestety nie przechodzi do opcji news'ów a powinien. Spowrotem przesyła mnie do strony instalacyjnej. I cała sytuacja się powtarza. Gdy skrypt włożyłem na serwer instaluje się i działa bez zarzutu. Więc w czym problem? Z innymi skryptami nie mam większych problemów -------------------- Nigdy nie stosuję się do godzin; godziny są zrobione dla człowieka, a nie człowiek dla godzin. Francois Rabelais
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2003 Skąd: Zelów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() -------------------- Nigdy nie stosuję się do godzin; godziny są zrobione dla człowieka, a nie człowiek dla godzin. Francois Rabelais
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Spenalzo........ przecież to adres lokalny............ :idea:
-------------------- Nigdy nie stosuję się do godzin; godziny są zrobione dla człowieka, a nie człowiek dla godzin. Francois Rabelais
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 15:46 |