![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem dotyczy serwisu ogłoszeniowego http://www.e-rolnicze.info/
Po pierwszych 2 tyg. strona normalnie była pozycjonowana przez google.pl pod hasłem "Ogłoszenia Rolnicze" Zajmowała ona najpierw 16, a poźniej po dodani stron do ponad stu katalogów 9 pozycję. Problem pojawił się dopiero teraz gdy google nie indeksuje mojej strony z index.php tylko rss.php albo detail.php Po wpisaniu w google hasła: e-rolnicze wyświetlają się adresy: www.e-rolnicze.info/rss.php www.e-rolnicze.info/detail.php?id=8&print=1 natomiast jako pierwsza powinna się pojawiać www.e-rolnicze.info/index.php Dlaczego tak się dziej? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam Proszę zapoznać się z Tematyką i Zasadami panującymi na forum Przedszkole i wysłać mi lub innemu moderatorowi / opiekunowi na PW poprawny tag tego wątku wraz z linkiem do niego. Do tego czasu wątek pozostanie zamknięty. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:52 |