![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem coś o tym, ale zawsze nie było konkretów, a jak szukałem w Googlach to nic ciekawego nie znalazłem.
Chodzi mi o to, żeby razem z przesuwaniem w dół tekstu, menu "jeździło" koło przeglądarki, z resztą lepiej wytłumaczę to na obrazku http://radex.byethost18.com/Moje/samplemenu.JPG -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Szukałem coś o tym, ale zawsze nie było konkretów, a jak szukałem w Googlach to nic ciekawego nie znalazłem. javascript menu scrolling with page Wiem, za trudne... trzeba mieć wyzsze wyksztalcenie zeby myslec. --- ssij. Ten post edytował Joy-machine 4.03.2007, 20:37:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
javascript menu scrolling with page Wiem, za trudne... trzeba mieć wyzsze wyksztalcenie zeby myslec. No przecie pisze że nic ciekawego nie znalazłem :exclamation: ![]() *już znalazłem.... to lock* - odwołuję to nie to.... Może ktoś da stronkę?* no teraz juz naprawde znalazłem. ![]() Ten post edytował radex_p 4.03.2007, 13:46:09 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro problem zostal rozwiazany to zamkne topik.
~Joy-machine: wladza wszystko widzi. I takie odzywki nie beda tolerowane. Zastanow sie jak reprezentujesz swoja osobe, zreszta pewnie tylko marnuje czas zajmujac sie twoimi wybrykami. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 03:01 |