![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż mam taki problem że w sprawach PHP i baz dancyh jestem zaawansowanie początkujący (szczerze mówiąc nie wiem co to
![]() Jest to skopiowane ze strony kumpla (znaczy co ją dopiero robi) Nie wiem nawet co oznaczają te znaczki i prosiłbym o wytłumaczenie co mam z tym zrobic eby login/haslo zostalo wysylane gdzieś ( najprawdopodobniej do bazy danych wyczytalem juz w super googlach.pl ![]() Wiem że dla Waszych tęgich umyslow to minutka roboty :/ Tak abym mogl jako administrator mógł widziec loginy wpisywane w miejsca na account i password ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A kolega co to robił nie chce powiedziec?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
On jest jednym z tych ludzi co mówią "kup książkę i się nauczysz ... nie chce mi się siedzieć całego dnia z tobą"
Prosiłbym o tylko lekkie wytlumaczenie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosiłbym o wytłumaczenie co mam z tym zrobic eby login/haslo zostalo wysylane gdzieś (...) było mi jako adminowi strony zapisane. Czytam, czytam i nie wiem, co masz na myśli...Polecam kurs http://www.w3schools.com/, w szczególności: - HTML Tutorial, - XHTML Tutorial, - PHP Tutorial. Cytat On jest jednym z tych ludzi co mówią "kup książkę i się nauczysz... I chwała mu za to. Podstaw powinieneś się nauczyć, a nie wykazywać się skrajnym lenistwem. To forum nie stanowi kursu krok po kroku.
Ten post edytował JaRoPHP 1.03.2007, 10:39:36 -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Nooo ... Zrobiłem sobie stronke taką amatorską w HTML'u i chcę miec login/hasło jak ktoś się na nią oguje tam u gory mam juz tebelke zrobioną ladnie tylko nier wiem co mam zrobić (chyba jakis skrypt? ) żeby te dane jak ktoś wpisze wysylaly mi gdzieś ( szczerze mówiąc nie wiem zabardzo gdzie nawet mają je wysyłać : do bazy danych , prosilbym takze o co chodzi w bazie danych jakis link do najlepiej polskiego kursu gdzie pisze wszystko o bazie danych i o przesylaniu na nią informacji ) ... Chcę mieć poprostu pełną władzę na mojej stronie
![]() poprostu ktoś na stronie wpisuje login/hasło i nawet jak jest złe zeby mi wysylalo to co zostalo wpisane w okienkach ![]() ![]() Ten post edytował Felippe 1.03.2007, 14:38:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:23 |