![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc mam taki problem, mam w skrypcie na początku zapisane
A więc sterefa czasowa powinna być GMT -8 .. powinna. Gdy wywołuje
Zawsze mam godzinę w GMT -5 (chyba, godzina pokazywana jest o 6h mniejsza) niezaleznie od strefy czasowej jaką ustawiam więc np. zamiast godziny 19 mam godzinę 13 ![]() Co mam z tym zrobić ? Może jakoś na beszcela dodać do godziny 6h ? Bo juz sam nie wiem ![]() Już sam nie wiem czego to problem ... -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może masz wyłączony safe-mode na serwerze, wtedy nie przestawi Ci strefy
putenv() i pokazuje domyslnie ustawiona ;/ pozdr Ten post edytował plisek 28.02.2007, 20:17:11 -------------------- ThE EnD oF ThE InTErnEt !
pasy zabezpieczające |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konkretnie chodzi o wtykę do WordPress, ona źle zapisuje czas a sam word press dobrze ten czas wpisuje.
Więc jak to ominąć ? -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bawiłem sie wordpress, wiec chyba nie pomoge
zajrzyj jednak do nich na forum, moze u nich ktos Ci pomoże pozdr -------------------- ThE EnD oF ThE InTErnEt !
pasy zabezpieczające |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 07:27 |