![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 1 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wziąłem się za pisanie stronki i doszedłem do wyświetlania danych z bazy danych na stronie...
(chciałem zrobić coś strony z linkami s.php?id=1 i żeby te dane był wyświetlane na stronach w zależności od ID) lecz wyświetla mi cały czas jedną i tą samą stronę... a nie zmienia. plik funkcje.php
s.php
oczywiście zincludowałem plik funkcje.php już nie mogę sobie poradzić. 2 mój problem to to że skrypt ktory napisałem niechce mi aktualizować danych w mysql :| w kodzie dodałem
i wyswietliło mi: Kod UPDATE menu SET nazwa='', zawartosc='' WHERE id= a skrypt wygląda tak:
usuwanie i dodawanie ładnie działa a modyfikacja już nie :| Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował Reiven 1.03.2007, 14:43:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod i wyswietliło mi: [code]UPDATE menu SET nazwa='', zawartosc='' WHERE id= [/code] to zamien $nazwa na $_POST['nazwa'] i daj w podwojne uszy bo to stringi Ten post edytował skowron-line 28.02.2007, 23:21:52 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 1 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem tak:
zrobiłem też tak:
i nadal: Kod UPDATE menu SET nazwa='', zawartosc='' WHERE id='' ![]() Ten post edytował Reiven 1.03.2007, 14:01:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ociu
i nadal Kod UPDATE menu SET nazwa='', zawartosc='' WHERE id= :/:/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
A pokazuje Ci dane w formularzu ?
|
|
|
![]()
|
|
tak pokazuje wszystko ładnie... a nie che się aktualizować :|
dobra nad tamtym później popracuje... mam inny problem :/ w wielu serwisach widnieją podstrony np: strona.php?id=1 co pobiera informacje z bazy danych MySQL. Próbowałem sam napisać i powiedzmy że wyszło ale nie chce mi zmieniać stron :| mam 2 rekordy w bazie danych o ID: 1 i 2 i skrypt który napisałem pokazuje tylko rekord o ID=1 przy zmianie na ID=2 nadal pokazuje ID=1 nawet jak wejde na: s.php to tak samo pokazuje stronę o ID=1 a nie powinno :/ plik: module/strony.php
plik: s.php
dobra strony już załatwiłem, lecz mam nadal problem z aktualizacją tabel ![]() Ten post edytował Reiven 1.03.2007, 18:10:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:29 |