![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
prosze o pomoc w rozwiazaniu nastepujacego problemu: mam dosc pokazny zbior plikow php. sa to zapisane strony z forum internetowego. zapisane sa jako pliki showthread.php, showthread(1).php, showthread(2).php ... etc. kazdy z tych plikow to odzielny watek z forum i jako taki ma tytul, ktory np. automatycznie pojawia sie w nazwie okienka jak plik jest otwierany w programie dreamweaver. Chcialbym znalezc mozliwosc automatycznej zamiany nazwy wszystkich plikow na tytuly zawarte w kodzie lecz nie mam pomyslu jak sie za to zabrac Smutek bedze wdzieczny za wszelka pomoc z gory dziekuje zxc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
file_get_contents, wyrazenia regularne wyciagasz title i juz wiesz wszystko ![]() -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aha, zapomnialem - nie jestem programista wiec to co piszesz nie bardzo do mnie dociera
![]() moglbys prosze bardziej lopatologicznie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:33 |