![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jakas aplikacja zostawila mi na serwerze katalogi ktore w srodku maja plik .htacces z wpisem: Deny from all A co za tym idzie wykasowanie takiego katalogu jest problemem, nie mozna nawet zmienic praw. Dodatkowo mam jeszcze kilka inny katalogow ktore wydaja sie byc puste i tez mam problem z ich usunieciem. Mial ktos podobne problemy ? P.S. nie mam dostepu do shella -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra, ale jaki masz problem z tym katalogiem ? W czym przeszkadza ? Z tego co piszesz to w niczym, więc niech sobie będzie.
Jeśli jednak bardzo chcesz to napisz skrypt który usunie Ci te katalogi. Pewnie ich ownerem jest www-data, więc powinieneś usunąć je skryptem. Ewentualnie poproś o to admina. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
revyag nie mialbym problemu gdyby katalogi byly gdzie glebiej a nie zaraz w public_html, troche balaganu sie wdarlo
![]() -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:32 |