![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: rykowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem, podczas uzywania php+apache pokazuje mi sie bluescreen i restart
Apahche 1.3.1 php 4.3.2 czy moze mi ktos pomoc, moze ktos tez mial ten problem |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie to nigdy nie mialem zadnych problemow z bluescreen-em pod XP ostatnio w lapki wpadl mi WMServer Tools 2.7 naprawde swietne cacko
![]() a w sklad wchodzi Apache 2.0.47 - php 4.3.3 - Perl 5.8.0 - MySQL 4.0.15 - phpMyAdmin 2.5.3. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mhm co istotnego robiles ostatnio z kompem ? jakies wirusy byly ? moze zwiechy ? hmm opisz dokladniej kiedy ci sie robi ekranik niebieski... moze uszkodzil sie jakis pliczek i masz konflikt systemowy , sam niewiem dokladnie.... a kiedy ostatnio reinstalowales winde ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: rykowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problemy są tylko przy tym, pojawaia sie niebieski lub ordrazu restar.
pliki nie sa uszkodzone, konfliktu tez nigdzie nie znalazlem. windows ma z 3miechy, moze mniej wszytko dziala cacy tylko to sie rypie. virkow nie bylo, z kompem nic ciekawego, no raz jeden wyczyn 2,0@3,0 Ghz no coz udalo sie ale srednio stablinie. teraz uzywam @2,66 Ghz. |
|
|
![]()
|
|
hmm, sciagnolem sobie ten zestaw co poradzil kolega, wczesniej zobaczem jak sie bedzie sprawowal
|
|
|
![]()
|
|
Witam ponownie, sciagnolem sobie ten zestaw i mam maly rpoblem
standart: DocumentRoot "/WM/www" gdy zmienie na swoje DocumentRoot "j:/www/www" to nie dzila pisze ze nie mam uprawnien by kozystac z tego co mam zrobic by to dzialalo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:37 |