![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam kod:
na Firefox dziala ok, lecz na IE 7.0 nie... pomocy! -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to i na IE 7 to działa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno być:
Kod document.getElementById('z1').disabled= true; A do uaktywnienia zamiast true to false -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno być: Kod document.getElementById('z1').disabled= true; A do uaktywnienia zamiast true to false tak to dziala ale tylko dla IE, a moje dla Firefox'a ale mozna temu zaradzic, dzieki za pomoc... -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:31 |