![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem problem do wyliczania elemntów R/C do NE555 (to taki coś jak elektroniczny odmierzacz czasu ale mniejsza o to) no i czesto cos sie wywala i powoduje błąd na niektórych pc i chciałbym to zbadać.
Dopisałem o problemu moduł który wysyłał ale oczywiscie większość osób zablokowało na firewallu jako spziega ... ![]() Więc podsuneli mi pomysł żeby otwierać stronę w której użytkownik przeczytał by co i jak i dopiero gdy się zgodzi raport był wysyłany ![]() Ale własnie tutaj jest problem. Mam sobie taki skrypt:
Ale jest problem, gdzie bym nie otworzył nawet IE to jest puste pole i trzeba samemu wybrac plk a nie chcę aby mi jakieś śmieci na serwer wysyłali ![]() Czy da się jakoś nie wiem może w JS napisać aby do tego pola się wpisywała wartość c:\raport.mkx i ew. samo klikało się Wyślij choć nie koniecznie ? Tzn zrobiłbym wielkości 0px ten button wybierz jak i pole i przyciskiem wyślił była by akceptacja wysyłki ![]() Tylko jak zrobić aby po otwarciu strony już była wpisana wartość ? -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe to nie przejdzie user musi sam wybrac plik
![]() Ps. Co by bylo gdyby kazdy sobie taki js + php napsial i wczytywal sobie z dysku pliki z haslami (np. gg) ? ![]() Ps2. Jak nie chcesz smieci parsuj poziomie php i ew. akceptuj/odrzucaj. Pozdrawiam, Kamil. Ten post edytował envp 25.02.2007, 00:06:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tez fakt nie pomyślałem, ja tam ucziwy jestem
![]() A co do tej javy to istnieje moze jakis generator tak jak np. Anfy3D do animacji ? -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:00 |