![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No więc tak.
Strone w html już mniej więcej mam. Jest ona prosta bez żadnych dodatków i tak ma pozostać. Powiem szczerze, że kuleje z css a za bardzo nie mam czasu żeby się nad tym bawić. Nie jest tego może dużo ale chodzi mi o to żeby dostosować to z ze stylem css i oczywiście dodatkowo skrypt php. Chodzi mi o skrypt mniej więcej taki: Panel administracyjny, bez loginów tylko hasło. 1 podstrona Możliwość dodawania, edytowania, usuwania treści kategori (takich jakby newsow) i zmieniania pozycji danej kategori. Każda kategoria w osobnej tabeli. 2 podstrona Prawie to samo co w 1 tyle, że w 1 tabeli, i taki efekt, że 1 wiersz jasny 2 ciemny, jasny, ciemny itd. I jeszcze kilka takich podstron prawie identycznych. Najlepiej żeby było na plikach bez bazy, ale jeżeli tak będzie prościej i szybciej to niech będzie z bazą. Dam około 50zł. Jeżeli ktoś zainteresowanych prosze o kontakt: gg: 7664404 mail: kactuzz@gmail.com Wolałbym jednak o kontakt na gg ;] Ten post edytował kactuzz1 24.02.2007, 18:48:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:57 |