![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam!
napisałem sobie kodzik (już dawno temu) i chodził... a ostatnio zauwazyłem że nie spełnia swojej funckji... to znaczy każdy może głosowac ile mu siępodoba:/ i nie wiem gdzie tu jest błąd :/
mógłby ktoś spojrzeć ? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może masz wyłączone cookies? 8)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raczej nie możliwe bo pod wszystkimi przeglądarkami tak mam i ludzie też mówią że mogą głosować kilka razy :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cookiesa ustawiasz na dobę. Po tym czasie można już ponownie zagłosować - może tu leży problem?
Poza tym, ustawiając domenę na www.domena.pl cookies ważny jest tylko na tę jedną domenę - z domeny domena.pl można już śmiało zagłosować, podobnie z cokolwiek.domena.pl - najlepiej ustawić chyba na .domena.pl lub domena.pl pozdr. |
|
|
![]()
|
|
no dobra czyli problem był własnie w domenie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:20 |