![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie..
pisze pewien skrypt właśnie "naszła" mnie myśl, by strony includowane były z odpowiednich folderów. Do ich wybrania chciałbym użyć instrukcji SWITCH jednak chciałbym także żeby ilość i nazwy tych folderów były zapisane w jednej tablicy (tak dla mojej wygody).. I teraz pyt. Czy da się to jakoś zrobić, aby ilość CASE zależała od długości tablicy i jego instrukcja była zmienna też zgodnie z tablicą ![]() Nie wiem czy to jest możliwe?? A jeśli nie to czy moge zrobić coś takiego za pomocą FOR i IF'ów ![]() Za odpowiedzi z góry dziękuje.. Pozdrawiam, Saddam92 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da sie.
Skoro dane trzymasz w tablicy to ja wykorzystaj. index.php?folder=FFF&strona=plik i odczytujesz oba parametry $GET['folder'] itd, i na ich podstawie sprawdzasz czy istnieje odpowiedni element tej twojej tablicy, jesli tak to includujesz odpowiednia strone -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
też o tym myślałem ale ciekaw byłem czy i tak sie da.. Dzieki za odp..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 09:50 |