![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że sprawa jest banalna ale jakoś nie potrafię sobie z nią poradzić. Mam sobie 4 linki i każdy z nich ustawia wartość dla innej zmiennej.
Tylko problem jest taki, że nie wiem jak zrobić, że gdy np zmienna a jest już ustalona i zechcemy ustawić zmienną b, to żeby link przyjął postać no i analogicznie później, np przy wyborze d Jak możnaby najprościej zrobić takie zmieniające się linki? A może mój sposób rozumowania jest jakiś niepoprawny? ![]() Ten post edytował kwako 23.02.2007, 20:24:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
tak sie zastanawiam, przeczytalem twoj tekst 2x i jedno co mi przychodzi na mysl to taki zwrot , skrot myslowy a mianowicie : WTF ![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to, że chcę, żeby sprawdzało, czy została zadeklarowana zmienna, jeżeli tak, to żeby dopisywało ją w href'ie każdego odnośnika.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2007 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko czasochłonne i mało opłacalne.
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję bardzo.
![]()
Wszystko działa, jeszcze raz dzięki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2007 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak
![]() ![]() -------------------- Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko czasochłonne i mało opłacalne.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.05.2025 - 04:25 |