![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Szukam naprawde dobrego CMS, ktory jest rowniez niezle rozwiniety. Zalezy mi, aby jego byl rozwiniety pod katem userow, tzn uprawnienia, avatary, pm, grupy, sb i wiele innych. Dobrze, aby system statystyk podliczal ilosci roznych form aktywnosci danego usera (np. ilosc shoutow, newsow, artykulow). Sami userzy to wszystko, liczy sie rownez wygodne zarzadzanie trescia. W skrocie mowiac chodzi mi o CMS pod portal o pewnej popularnej grze.
Powiem juz teraz, ze PHP-Nuke odpada. Liczy sie rowniez licencja. Sprawdzalem serwis z demami CMS i jakos sie nie umie polapac co jest dobre co nie, albo nic nie znalazlem, dlatego prosze o wasze propozycje i nie pisanie postow typu "google", poniewaz chodzi mi o opinie userow. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Joomla!
Osobiście polecam Joomle naprawdę potężny CMS. Wszystko co potrzebowałem zrobiłem przy pomocy komponentów. Jak czegoś nie było napisałem sam jak miałem problem forum i szybkie odpowiedzi ![]() Ten post edytował mitring 23.02.2007, 13:28:45 -------------------- Warsztat: PHPStorm; Zend Server CE; Delphi 2010 Pro
Warsztat: NetBeans; WAMP; Delphi 2010 Pro Work on: coś tam dłubię ;) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
O Joomali myslalem. Myslalem tez o eZp. Nie znam dokladnej specyfiki i czy to speli moje wymagania. W demach nie sprawdze wszystkiego...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 11:17 |