![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktos korzystal juz moze z mozliwosci hostowania przez google poczty gmail pod swoja domena, na nazwa.pl?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
poczta.php.pl jest hostowana przez gmail, ale nie dotyczy to nazwy.pl, więc nic więcej nie mogę na ten temat powiedzieć.
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem Dawid
![]() Wlansie problem mam z nazwa.pl bo nie wiem gdzie ustawic rejestry MX. A zanim zadzwonie do nazwy myslalem, ze ktos moze juz sie z tym zetknal na nazwie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Seth Jak Ci sie uda to napisz to rowniez skorzystam sobie z takiej mozliwosci.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ktoś moich znajomych już wojował z nazwa.pl i nic nie wskórał, MXów mu nie przekierowali na gmailowe :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z uslug jakie mozna samemu wyklikac to tylko mozliwosc przekierowania subdomeny na adres IP.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Sprawa wyglada tak: jezeli macie wykupiona domeene w nazwa.pl i serwer WWW, to wystarczy wyslac email do administratora nazwa.pl (z numeru emailowego jaki podaliscie w swoim panelu klienta) z prosba o ustawienie rejestrow MX na google (szczegolowe infromacje dostepne sa podczas tworzenia konta w google).
Przetestowalem i dziala wysmienicie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej skorzystać z freedns.sgh.waw.pl
zobacz: http://andrzej.subocz.pl/2007/02/google-ap...ej-domenie.html hosting możesz mieć w nazwa, a domenę obsługiwać na freedns i masz dostęp do edycji wszystkich rekordów |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
no to jak juz odkopujemy tematy
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:02 |