![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcialbym dodac na swojej stronce cos podobnego do tego, com znalazl na http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?l=en - chodzi mi o te przesuwane newsy, ktore na chwle staja, a potem jada do gory i pojawiaja sie kolejne. Nie moge wyciagnac kodu js.
Licze na pomoc. -------------------- Being a barber is a lot like being a barman or a soda jerk. There's not much to it once you've learned the basic moves. (...)
I just cut the hair. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomyślałeś chociaż przez chwilę, co tym osiągniesz? Czy wierzysz, że odwiedzający będzie tępo siedział przed stroną i czytał kolejne wpisy zgodnie z serwowaną mu przez ciebie prędkością? Powiem krótki. Nie.
Nie utrudniaj ludziom dostępu do treści. Takimi metodami tylko denerwujesz odwiedzających. Gdybybym ja miał szukać czegoś w takim przewijanym tekście, sprawdziłbym czym prędzej następny wynik w Google. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisalem w google.com 4 wyrazy (wszystkie w języku angielskim, proste, podstawowe, opisujące to, czego szukasz - jeden z nich to 'javascript') i znalazłem odpowiedz pod 1 linkiem z góry - dokładnie to czego potrzebujesz
![]() Poza tym tak jak mówi kolega Zajec, zastanów się czy taka forma przedstawienia informacji będzie dobra czy to tylko przerost efekciarstwa nad właściwym działaniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli nie wiecie po co mi ten skrypt, to nie krytykujcie go.
Czemu na tym forum większość osób jest nadęta i robi łachę, że komuś pomoże? Bądźmy dla siebie bardziej przyjaciółmi, niż wrogami. http://javascripts.vbarsan.com - na tej stronce znalazłem to, czego szukałem. Więc jakby ktoś chciał szukać, to już ma. ![]() -------------------- Being a barber is a lot like being a barman or a soda jerk. There's not much to it once you've learned the basic moves. (...)
I just cut the hair. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Licze na pomoc. ... na tej stronce znalazłem to, czego szukałem. Po co zakładałeś wątek skoro sam potrafisz sobie poradzić? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:00 |