![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałem zapytać co zrobić żeby przy wywoływaniu zmiennej z cookie w kodzie html nie wywalało błędu składni. Może i prosty problem ale nie wiem jak sobie z nim poradzić. Dokładnie chodzi o to:
A błąd jest taki: Parse error: syntax error, unexpected '{', expecting ')' in /srv/www/htdocs/web81/html/jobposter/dodaj.php on line 32 Poradźcie coś ![]() PS. Nie wiedziałem czy to się pisze w dziale przedszkole czy tutaj, ale jak źle to proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy post:) Ten post edytował strife 20.02.2007, 17:21:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Przedszkole
Błąd masz przy odwołaniu się do tablicy $_COOKIE, jeśli to możliwe lepiej używaj pojedyńczych:
Prawda, że czytelniej? ps. no i witamy na forum ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź, zaraz sprawdzę czy działa i sory za zły dział, ale nie wiedziałem:P
---------------------- No to już wiesz : ) --- ~strife |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:44 |