![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem jest następujący:
http://gotuj24.pl/ver2 Pod Operą i FF, wszystko jest OK. W IE już mi się rozjeżdża menu w dół... Próbowałem już na kilka sposobów, szukałem solucji na googlach... Bezskutecznie. Pewnie jest to perdołka, ale jakoś nie bardzo umiem sobie z tym poradzić (początki w standardzie Strict... W Transitional nie byłoby problemu, bo poszłoby to w tabelach)... Pozdrawiam i mam nadzieję na poradę z Waszej strony, Michał. -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
padding też na 0px i do obrazka też takie ustawienia
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem, dalej to samo :/
-------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Masakra ta strona a kod tak chaotyczny jak sierc mojego kota na wietrze.
Niewiem czemu tam jest 4px :/ Ale chcialem pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Mówiłem... Początki w Strict... Zawsze pracowałem na tabelkach i nie korzystałem jakoś mocno ze styli... Tylko przy formatowaniu podstawowych rzeczy...
_______________ EDIT: Nieaktualne... Winowajcą był ustawiony w header_logo vertical-align: middle; Ten post edytował mokry 20.02.2007, 01:08:24 -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Teraz przyjrzałem sie kodowi i niewiem o co biega.
Bo przeciesz menu wyglada tak samo w O FF i IE!!! Chodzi ci o to ze tam jest miedzy menu bialy pasek? o.0 ![]() Przecierz to jest tylko jeden div a nie dwa i sam zrobiles tlo z takim bialym paskiem potem nakladasz na to logo i te logo tez ma bialy pase... to juz niekumam o co loto. Nic sie nierozjerzdźa, testowąłem wszystko na IE O i FF. A na IE moglo by sie kaszanic wszystko bo przecierz on inaczej interpretuje padding i border itp Ale mas zustawione teraz wszystko na 0 wiec niepowinno byc zadnego problemu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 16:21 |