![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2007 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę strony http://www.rotmanka.nazwa.pl
co prawda jest ona cały czas w trakcie uzupełniania, ale większość już jest. Ten post edytował Mary$ 19.02.2007, 19:30:48 -------------------- Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko czasochłonne i mało opłacalne.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję zacząć robić tą stronę (jeśli chodzi o grafikę) od nowa :/ Tzn, właściwie to tu nie ma czegoś takiego jak "grafika" ;-) Powinieneś przed rozpoczęciem prac nad stroną najpierw sobie pomyśleć jak ma wyglądać, zrobić wstępne projekty, a nie "na chama" otworzyć MS Frontpage'a (bo chyba w nim strona była robiona), powstawiać x tabelek + dodać jakiś kolor...
A kod? Hmm... kod też jeszcze raz SAM napisz, nie polegaj na generatorach typu word/frontpage ( ![]() PS. Czegoś takiego się NIE stosuje: ![]() -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2004 Skąd: KrK Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dodam od siebie jeszcze tak, wyszukiwarka w logu jest w złym miejscu napis "szukaj" pokrywa się za bardzoz logiem i ciężko odczytać co tam jest, tak samo nie wiem poco 2 razy deklarować kodowanie znaków, że jest w iso, a kod faktycznie trochu fatalny z resztą jak wygląd
-------------------- SpannerDEV.pl - Support Invision Power Board (IPB, IP.Board), skiny IP.Board i na fora, Tworzenie stron WWW, Mody do IP.Board
IPSBeyond.pl - Support IP.Board, Modyfikacje IP.Board, Skiny IP.Board |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona bardzo uboga jeżeli chodzi o grafike.
Wyszukiwarka powinna być u góry po lewej stronie dla mnie by było tak ok ![]() -------------------- Co tu napisać mam??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2007 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wsadziłem tam troche wiecej grafiki
![]() -------------------- Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko czasochłonne i mało opłacalne.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tragiczny kod XHTML. Nawet nie mam siły wymienić wszystkich błędów, zapytaj validatora.
Pytanie: zawsze ufasz wszystkiemu, co mówią nieznajomi? http://www.rotmanka.nazwa.pl/index.php?show=../index |
|
|
![]()
|
|
Pytanie: zawsze ufasz wszystkiemu, co mówią nieznajomi? http://www.rotmanka.nazwa.pl/index.php?show=../index Jeżeli ktoś tam wpisze coś takiego, to nie mój problem - i tak nie wyświetli zawartości, a za pomocą tego nie można otworzyć jakiejś strony, która nie jest na serwerze. -------------------- Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko czasochłonne i mało opłacalne.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 120 Pomógł: 2 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Żeby już wykonawcy nie pognąbiać i nie zniechęcać (moi przedmówcy wytknęli już chyba wszystko), dodam od siebie, że nawet pod względem estetycznym trochę kiepsko - wszystko się "rozjeżdża", nie są zachowane proporcje, co wymiar - to inny, zero spójności...
Ale jako wersja beta-bety - od biedy ujdzie... Pod warunkiem, że w zaciszu domowym pracujesz nad nową, o niebo lepszą wersją! ![]() Nie przejmuj się uwagami - nie od razu Rzym zburzono... ![]() Albo inaczej - przejmij się uwagami czysto technicznymi. Design jest dla estetów, a w przypadku gustu estetycznego co człowiek - to opinia, zawsze komuś coś nie będzie pasowało... Powodzenia! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:08 |