![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ciekawi mnie jedna rzecz, która ułatwiła by mi prace, minowicie czy istnieje jakaś tablica, która przechowuje wszystkie zmienne wystepujące w danym dokumencie? Np. Chcę aby do każdej zmiennej jaka występuje na tej stronie dodać literke 'a' na koniec, musiałbym to dodać do każdej, a jak dojdą nowe? np przez Geta? Dlatego byłoby miło jakby taka tablica istniała. Drugi przykład. Pobieram wiersz z bazy, lecz w każdej komórce są zapisane tablice danych w przez funkcje serialize(); i teraz gdy pobieram, muszę każdą robić unserialize(); , i mi to całą stronę zajmuję. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Łukasz. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak chyba tak, już to znalazłem bo patrzyłem w twój profil i widziałem że to znalazłeś ;P dzięki
![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat już to znalazłem bo patrzyłem w twój profil i widziałem że to znalazłeś Kurka, jak to czlowieka szpiegują... zero prywatnosci.... ![]() ps: na pszyszlosc, to ty szukaj a nie ja to robie za ciebie a ty mi w profilu podgladasz ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:11 |