![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dziwny problem.
Tworzę emaila za pomocą zwykłej funkcji mail(), nie używam żadnych dodatkowych bibliotek, bo to obsługuje tylko jeden formularz na stronce. Problem: Gdy wysyłam maila w formacie HTML w każdym kliencie otwiera mi się bez problemu, chodzi mi póki co o klientów webowych, czyli na pocztach: poczta.fm, wp.pl, op.pl, i mojej firmowej skrzynce poczta otwiera się zgodnie z moim zamierzeniem. Tak samo jest w mojej Mozilla Thunderbrd (1.5.0.9). Problem jest tylko... z gmail.com, nie wiem dlaczego gmail nie wyswietla mojego maila jako HTML, podobnie gdy otworze tego maila poprzez Thunderbirda, też wynik jest nieprawidłowy. Mieliście kiedyś taki problem? Poniżej KOD
Może (brakuje)/(jest źle z) nagłówkami? Proszę o pomoc. Bo jeśli nie działa z jakiegoś powodu na gmail'u to na pewno nie zadziała na jakiejś innej poczcie. A takiej wpadki wolałbym uniknąć. PS: Format HTML jest obowiązkowy. rozwiązanie jest tutaj: http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=358088 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:37 |