![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jestem to nowy i w ogóle rozpoczynam zabawę ze stronami. Przeszukałem gogla i wasze forum ale nie znalazłem jednoznacznych odpowiedzi na moje problemy. Sprawa ma się tak. Mam tabele w MySQL. na stronie rejestracja_1. php pobierany są dwa kolumny firmid i nazwa. Są one wyświetlane. Chciałbym aby po kliknięciu na jeden z wyświetlonych wyników przeniosło mnie do rejestracja_2.php a w niej aby wyświetliły się już wszystkie informacje na temat danej firmy. rejestracja_2.php to identyczny plik jak jedynka ale odwołuje się do jedynki aby w nieskończoność można było klikać i wyświetlać zawartość tabeli. rejestracja_1
Za każdym razem po najechaniu na [php] echo "<a href='rejestracja_2.php?firmid=" . $row['firmid'] . "'>$wyswietl</a>"; [php] wyświetla mi się ostatni rekord z mojej tabeli (jest ich 34). Proszę o pomoc gdyż szukam już tego dość sporo czasu i nie mogę sobie poradzić. Kurde, a myślałem, że tu mi ktoś pomoże. Jak zwykle to samo. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepie cały czas odwoływać się do rejestracja_1. php co i tak problemu nie rozwiąże
![]() no ja coś takiego bym zrobił, może nie do końca bezpiecznie ![]()
i wyświetla wszystko elegancko ![]() Ten post edytował enigma 19.03.2007, 12:03:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki enigma jest lepiej ale nadal nie do końca dobrze. Chodzi o to , że teraz wyświetla się to tak:
1. Tabelka w której to było ( ten div td to z css) znika; 2. Najpierw jest pierwsza firma potem jako całość pierwsza z druga jako druga potem pierwsza z druga i trzecia jako całość czyli wygląda to tak: 1. xxxx jak się naciśnie pokazuje info o pierwszej 1.xxxx 2.xxxx jak sie naciśnie to pokazuje info o drugiej firmie 1.xxxx 2.xxxx 3.xxxx jak sie naciśnie to pokazuje info o trzeciej firmie itd (xxxx to nazwa firmy). Powinno być tak: 1.xxxxx jak sie naciśnie to pokazuje info o 1 firmie 2.xxxxx jak sie naciśnie to pokazuje info o 2 firmie 3.xxxxx jak sie naciśnie to pokazuje info o 3 firmie Podpowie ktoś? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze rozumiem. strona główna to linki do wszystkich firm, a na podstronach mają być tylko opisy firm, bez linków do pozostałych
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:38 |