![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
No wlasnie chcialme sobiew kupic domene jakomś ale niefiem co wybrac, sa rozne oferty,
moze ktos sie na tym zna? (jestem nieufny do polowy serwisow a chce zamowic usluge sms'em) Ten post edytował Kisiol_Ent 19.02.2007, 18:30:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie można kupić domeny sms-em?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(...) jestem nieufny do polowy serwisow (...) To sobie wybierz spośród drugiej połowy. Na nazwa.pl jest fajna promocja. Domeny za 9.90zł, taniej chyba się nie da. A jak się da to dużej różnicy nie ma czy 9.90zł czy 1zł. P.S. Kultury trochę na forum. Nie ma potrzeby żebyś się wydzierał w tytule wątku. I naucz się wreszcie pisać z dbałością o tekst. Sprawia Ci frajdę pisanie tekstu tak żeby był nafaszerowany błędami i literówkami? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tymi domenami za 9.90 na nazwie to jest troche dziwne, bo niedawno tez chcialem to wykorzystać a się okazało na końcu ze to koszt 30 zeta. (9,90 to chyba jak kupisz jednoczesnie konto u nich, ale nie wiem)
Na home.pl masz za 19.90, na az.pl tez jakos tanio. Pamiętaj jednak o tym że to tylko koszt rejestracji i pierwszego roku, potem to koszt jest większy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Nie dla mnie takie podpuchy 9.90zł!
A gdzies widziałem wyslij sms... a ze mam na komurce 150 zł a w kieszeni 10gr, to bym skorzystał... |
|
|
![]()
|
|
To jak znajdziesz to podaj bo sam jestem ciekaw kto tak tanio to sprzedaje.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Co do nazwa.pl ta faktycznie można kupić domene za 9.90 netto, ale przy rejestracji trzeba zaznaczyć chęć udziału w promocji i dodatkowo na jednego użytkownika (jeden pesel) można kupić tylko jedną domene w promocji.
Taniej było chyba tylko w rejestracjadomen.pl, po 8 zł netto, ale teraz patrze i nie ma już tej promocji. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie chcialem sobie kupic domene jakomś ale niefiem co wybrac, sa rozne oferty, moze ktos sie na tym zna? (jestem nieufny do polowy serwisow a chce zamowic usluge sms'em) Najbardziej spodobało mi się słowo niefiem ![]() Ja mam domenę w nazwa.pl, za 9,90 - wszystko bez problemów jak narazie. Na drugi dzień po wysłaniu pieniędzy domena już funkcjonowała. Natomiast jeśli chodzi o kupowanie domeny przez sms'a - nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja cały czas mam zaufanie do AZ.pl i to raczej się nie zmieni...
a domeny .PL w wiecznej juz chyba promocji za 15 zł netto ![]() za sms to mozesz sobie kupic serwer z domeną na rwi.pl , albo na boo.pl edit: w az.pl, po zapłacie domena od razu jest aktywna ;] u mnie aktywacja domeny trwa kilka sekund. Ten post edytował bogdan89 18.02.2007, 15:13:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W nazwie też jest od razu aktywna (przynajmniej z tego co pamiętam), ale pełna propagacja i tak trwa prawie cały dzień - to już nie jest zależne od rejestratora i u każdego tak będzie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dla mnie takie podpuchy 9.90zł! A gdzies widziałem wyslij sms... a ze mam na komurce 150 zł a w kieszeni 10gr, to bym skorzystał... Powiedz jaka domene chcesz to ja Ci ja moge sprzedac za 999 zlotych - teraz to chyba nie bedzie podpucha co ? ![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Weś schowaj ten avantar lepiej bo jest do kitu.
______________ Kolejne uwagi ze strony forumowiczów i moderatorów są przez Ciebie ignorowane. Otrzymujesz kolejne ostrzeżenie za styl wypowiedzi. Proszę też o poprawienie tematu wątku, usunięcie z niego wielkich liter. Oraz przejrzenie wszystkich Twoich postów w celu poprawienia błędów ortograficznych. ActivePlayer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Ja proponuje wejść na stronę CIACH, tam masz zestaw tanich rejestratorów. Nie mowie tutaj o najpopularniejszych rejestratorach (rejestracja 1 zł, odnowienie 99 zł). Tam płacisz więcej na początku 12 zł a potem np 45 zł. Jeżeli planujesz utrzymywać domenę przez parę lat to polecam takie rozwiązanie. Oczywiście jest również możliwość przejścia z droższego operatora do tańszego (aby płacić mniej) ale trzeba się trochę wysilić - kod authinfo. Pozdrawiam
Powód edycji: [Daiquiri]: CIACH, nie spamujemy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:26 |