![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem! Może jest to śmiesznie prosta literówka, ale ja się głowię i niczego nie zauważyłem.
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in ************* on line 16. Linia 16 to jest:
jednak ja ani tu ani w pobliżu niczego nie widzę. A sam plik config.php (połączenie z bazą) nie zwraca błędów -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiele razy na forum sie powtarzalo, wystarczy poszukac mozna powiedziec ze temat ten wystepuje co kilka dni wiec troche nie na miejscu bylo by odpowiadanie koleny raz na to samo.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzialem te najczestsze problemy ale nic nie pomoglo. przejrzalem inne moje dzialajace pliki i zauwazylem ze zamiast mysql_fetch_array ja wzialem fetch_row ale nadal nie dziala. a mysql_error nie zwraca mi zadnych innych bledow
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ile zwraca Ci rekordow?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
nic mi nie zwraca, ale już znalazłem problem. tak jak mówiłem - literówka. zamiast stworzyć tabelę rsite_newsy to stworzylem riste_newsy. mozna temat zamknac:)
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:19 |