![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Moj problem polega na tym ze nie wiem jak zrobic poprawny link w popupie :/ Mianowicie okienko popup posiada stala wysokosc i szerokosc i nie moze byc rozszerzane. Link ktory znajduje sie w popupie ma prowadzic do jakiejs strony w sieci powiedzmy www.onet.pl. Gdy zrobie zwykly link: to otwiera sie on w tym samy okienku popup :/ Moje pytanie brzmi jak zrobic link aby strona wyswietlala sie w nowym oknie przegladarki z mozliwoscia jego skalowania? Ps. Uzywalem targeta ale nie dziala caly czas strona wyswietla sie w tym popupie :/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi zawsze możesz w javiescript to napisać window.open() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:37 |