![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ledwo co się tu zalogowałam więc prosze się nie śmiac z moich głupawych pytań
![]() Więc zaczne od tego, że musze wykonać pracę a jestem prawie zielona z tego tematu i potrzebuje pomocy!!! Mam utworzyć serwis informacyjny o czymś tam. Do tego serwisu ma sie logowac uzytkonik i admin. Admin ma edytowac zawartośc treści na tym serwisie. Część rzeczy ładuje się z SQLa. Na początek czy ktos mógłby mi powiedzieć na czym polega stworzenie tego panelu admina i jak podpiąć jakiś edytor? ![]() Nie wiem czy dobrze to opisałam więc jak ktos chce komentowac moje nierozumne zapytania to niech sobie daruje ![]() A może się znajdzie ktos kto mi pomoże i wytlumaczy ![]() ![]() dodam ze to mam robic w Javie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i prosze zapoznac sie z regulaminami.
Prosze uzupelnic tytul topika o odpowiedni tag ( szczegoly ) Zamykam i czekam na PW z propozycja poprawnego tytulu topiku, i linkiem do tego topiku (zebym nie musial go szukac). -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
W Javie to chyba nie to forum, my traktujemy o php, ew. html, css i javascript... Poza tym bez żadnej znajomości php i html to nawet nie masz szans tego napisać
edit: spóźniłem się, ale już zostawie ten post... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 22:05 |