![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Mam pytanie: w jaki sposob wymusic miganie paska z tytulem strony? Chodzi mi o to, ze Ajaxem co jakis czas sprawdzane jest czy doszly jakies nowe wpisy do bazy czekajace na autoryzacje. Jesli tak, pojawia sie na stronie div z informacja co i gdzie doszlo. Chcialbym zrobic teraz tak, zeby mozna bylo zminimalizowac strone z tym skryptem i moc sprawdzac czy cos doszlo bez koniecznosci maxymalizowania okna przegladarki. Chcialbym aby w takiej sytuacji pasek tytulu zaczal migac - tak jak np. po zakonczeniu instlacji programu przy zminimalizowanym oknie instalatora. Jest na to jakis gotowy myk?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JavaScript nie ma takich uprawnień. Chyba, że w IE
![]() -------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pasek zacznie migać gdy wystawisz alerta na stronie. Ale zarówno pomysł jak i ten sposób jest beznadziejny. Myślę że wyrzucanie juz samego diva wystarczająco wkurzy usera - zrób na tej opcji on/off.
IE, jako program szpiegujący i instalujący wirusy na komputerze, pewnie ma takie możliwości ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:42 |