![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i o zdrowie pytam.
![]() Integruje swoją strone www z Phpbb by Przemo . Lecz mam pewne problemy.. Mam nadzieje że mi pomożecie . Pierwsza sprawa to Logowanie oraz Avatar . Wzorowałem się na tym temacie na www.phpbb2.pl http://www.phpbb2.pl/forum/viewtopic.php?t...6a4c7013af00b07 Robie wszystko jak jest pokolei i wszystko chodzi ! Lecz gdy dodaje ten kod Avataru :
To zamiast Avataru pokazuje mi się '> Myślę że ma to związek z tym :
Odrazu chciałbym przypomnieć że jest to kod na phpbb a ja używam phpbb by Przemo Dlatego też nie wiem o co chodzi Druga sprawa to system niusów:
Wzorowałem się na tym temacie : http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtop...,highlight,news Wszystko chodzi co do pokazywania niusów lecz nie działa bbcode I tutaj moja 2 prośba bbcode kod dodać żeby działal ... Szukałem na phpbb , prosiłem o pomoc lecz nikt mi nie umie pomóc .... Błagam o pomoc ! p.s : jak będziecie odpowiadać to piszcie językiem normalnym ponieważ nie umiem php oraz mam 13 lat i nie rozumie tego większego języka Pozdro! -------------------- Co tu napisać mam??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o problem numer 1, to masz rację, problem leży tu:
Zobacz co zawiera zmienna $avatar, tworzona trochę wcześniej - komplenty kod HTML z tagiem IMG. Teraz, wkładając zmienną $avatar tak ja to widać powyżej, w rzeczywistości otrzymujesz coś takiego:
Więc, zamiana jak poniżej powinna rozwiązać problem:
pozdr. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
Duże Thx ![]() W sobote sprawdze czy działa ponieważ wszystkie pliki mam na 2 komputerze a on mi się spalił :[ Znaczy ja go spaliłem i musze kupić coś tam do niego Pzdro -------------------- Co tu napisać mam??
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 04:00 |