![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co myślicie o tym http://pcabin.home.pl/23.gif
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładne, przejrzyste, podoba mi się
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładne. Może ciupkę jaśniejsze napisy w stopce.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo ładne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładne, ale przypomina mi baaaaaaaardzo jakąś inną stronę której nie pamiętam (szczególnie jeśli chodzi o kolorystekę i układ menu razem z efektami). Tak to super.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troche maly kontrast u gory, moze przez to, ze stopka zjechala zbytnio na dol.
Prosto, minimalistycznie ale ladnie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Master Miko może Ci przypominać bo podałem pare adresów stron które mi sie podobają i tak grafik miał na czym się wzorować. Co do koloru jest wykorzystywana na wielu stronach a efekty to są normalne lustrzane odbicia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładne, ale przypomina mi baaaaaaaardzo jakąś inną stronę której nie pamiętam Hm, całkiem przypomina http://cameo-cms.pl/ Front wygląda fajnie, ciekawym jak rozwiążesz prezentację treści na podstronach - zrobione na szeroko, a z doświadczenia wiem, że w takim układzie na podstronach lubi robić się pustawo. Aha, ten efekt lusterka taki jakiś niedorobiony - w sensie ucięty nagle. Chodzi o to, żeby rozmywał się i ginął w miarę oddalania się od napisu rzucającego odbicie. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
tak na tej stronie byla wzorowana. ale jak widac sa to 2 rozne strony.
nowe wersje. główna - http://pcabin.home.pl/a.gif podstrona - http://pcabin.home.pl/b.gif |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Mi rowniez sie podoba, jednak wydaje mi sie, ze obie strony sa zbyt do siebie podobne... ratujesz sie zmiana kolorow (niebieski -> pomaranczowy), tlem w topie, zmniejszeniem szerokosci stopki i zmiana tresci (co jest oczywiste). Reasumujac ladne ale zajezdza plagiatem.
Ten post edytował phpion.com 16.02.2007, 08:20:01 |
|
|
![]()
|
|
nowe wersja finalna http://pcabin.home.pl/a.gif
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pięknie. Bardzo ładne. Dobre ustawienie i kolory!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie się bardzo podoba ;-). Jedyne zastrzeżenie, to brak polskich czcionek w menu.
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie bardzo fajna strona. Najbardziej podabała mi się wersja 2, gdzie wszedł pomarańcz. Pierwsza była trochę zbyt zimna jak dla mnie.
Co do plagiatu, to moim zdaniem przesada. Normalne jest, że ludzie wzorują się na innych pracach i czerpią z nich natchnienie. Tutaj podobieństwo istnieje, ale jest to tylko podobieństwo i IMHO daleko jeszcze, żeby nazwać to plagiatem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Bardzo mi się podoba.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Pierwsza wersja odpada - była jak dla mnie beznadziejna.
Wersja finalna jest ok - ten pomarańcz zwiększył czytelnośc i teraz wiem odrazu gdzie mam skierować oczy. Jedyne co bym poprawil to panel logowania... on jest jakoś tak umieszcozny jak niechciane dziecko, tak w kącie... powinien byc dobrze widoczny i w stylu poziomym tzn. [ login ] [ pass ] loguj Pozatym powinno byc napisane "Logowanie:" a nie "panel logowania" bo panel kojarzy mi sie z czyms wiekszym... tj w fiacie 126p dwa wskazniki nazywac zaawansowanym interfejsem uzytkonika... Aha i na dole jest jakis pasek powyginany, mysle ze na górze storny też powinien być podobny tylko nie o tak duzym kontrascie. Zeby zapelnił to łyse miejsce a jednak nieprzykówał wzroku zbytnio. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kisiol_Ent, jak długo zajmujesz się designem?
Tak z czystej ciekawości, bo coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jakoś tak niewiele masz jednak tego doświadczenia... Jeśli chodzi o design: Przeglądałem obydwie wersje layout'a. Finalna wersja naprawdę jest bardzo interesująca. Dobry dobór kolorów, nie razi po oczach, ale jednocześnie nie jest matowo, nieczytelnie... GOOD WORK ![]() SUMMARY: 8/10 -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:51 |