![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.uw-team.org/hackme/index.htm
jest na tej stronie gra.. taka sobie "hakerska" mam z nią duży problem i pytam czy ktoś mógłby oświecić biedną kobitkę?? -------------------- Goya - Szkoła Hakerów Support Team
http://goya.SekretyHakerow.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
a w czym masz dokładnie problem? znajomość javascriptu i zaglądanie w źródło i jedziemy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh, a przegladales dokladnie zrodlo?;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie trzeba w źródło zaglądać. Wystarczy konsolę JS obserwować.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Patrzalem w zrodlo ale to nic niedalo, zbyt dobre zabezpieczenia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzalem w zrodlo ale to nic niedalo, zbyt dobre zabezpieczenia. ![]() -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Skąd Ty to maryaan wiedizales? Przecierz podglad zródla jest innny! :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Kisiol_Ent - proponuję dokładnie przyjrzeć się, jakie jest źródło strony...
Jak na razie to widzisz, co chcesz zobaczyć. -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
no wlasnie bo potem przechodzi do levelu 2 ok_next.htm a tam w kodzie niema takiego linka :/
Ale level 2 jest prosty io przeszlem. Ale level 3 to omg :/ EDIT No dobra, hehe, udalo sie!!! NIejestem tepy tylko mam slaby wzrok :/ I mi czesto cos wizualnego uchodzi uwadze ;ppp Ten post edytował Kisiol_Ent 18.02.2007, 17:03:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy to jest w jakimś js (co podaliście), bo to co ja widzę na stronie do wpisywania to jest w/w txt -------------------- Goya - Szkoła Hakerów Support Team
http://goya.SekretyHakerow.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
patrz na sam dol kodu strony
Ten post edytował Dandelion 20.02.2007, 17:51:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo to co ja widzę na stronie do wpisywania to jest w/w txt zwroc uwage na scrool-a -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doszedłem do szóstego... dalej mi się nie chce
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi to nie działa (patrząc na kod nie dziwię się czemu), nie wiem jak niektórzy przeszli dalej :]
-------------------- Program TV, Sukces internetowy, Forum dla administratorów stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod IE działa
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No w IE coś działa
![]() ![]() -------------------- Program TV, Sukces internetowy, Forum dla administratorów stron
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
no ma błędy w kodzie i trzeba to na okrętkę obchodzić... a IE nie zamierzam nawet włączać :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na razie jestem na 8
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat Gratulacje! Wlasnie przeszedles gre Hackme 1.0 by Unknow! Gratuluje cierpliwosci Swoją drogą to troszkę do d...upki ten test. Wystarczy skopiować cały kod do lokalnego pliku, dopisać jednego inputa i zrobić np: Kod haslo2.value=wyn; if (wyn==zaq) {self.location.href=wyn+'.htm';} else {alert('Zle haslo!');} Hasło będziemy mieli w inpucie. Jak ktoś chce może na piechotę liczyć ![]() ![]() Ten post edytował TomASS 20.02.2007, 21:40:41 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:52 |