![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Pytanie trochę dziwne, ale za nic nie mogę wykombinować dlaczego tak się dzieje. Pisałem już trochę wcześniej w php, znam C++ i C, podstawy jakieś Javy i innych dziwactw i nigdy tam z podobnymi rzeczami nie miałem problemu. O co chodzi? ![]() Sprawa niby prosta, piszę:
Powinno mi to rozumiem wyświetlić jako: imie nazwisko No ale tak się nie dzieje. Zmieniałem apostrofy na cudzysłowy, próbowałem z print, ale nic. Wydaje mi się, że to jakiś problem z ustawieniami Apache'a, ale nie mam pojęcia, gdzie to może się znajdować (wiem, plik konfiguracyjny pewno, ale która linia, jeśli w ogóle? ![]() Co do systemu, przeglądarki i serwera: Windows XP SP2 Mozilla Firefox 2.0.0.1, Apache HTTP Server 2.0.59 php 5.1.16 do tego MySQL, PEAR, SMARTY, DB. Wszystko ręcznie instalowane po kolei - nie jest to jakiś gotowy zestaw. Ręczna instalka wykonana na podstawie: Instrukcja instalacji Wiem, że błąd czy problem może być "normalny", ale wolę podać jak najwięcej informacji, bo mogą być zawsze pomocne ![]() Do moderatorów: Szukałem odpowiedzi i tutaj i w Wiki (a raczej w niej nie bardzo, bo wyszukiwarka nie działała :/) i w Manualu php - nie znalazłem. Stąd temat. Pozdrawiam, Qdlaty |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
wyswietli: - w zrodle: imie\nnazwisko - na www: imie\nnazwisko
wyswietli: - w zrodle: imie nazwisko - na www: imienazwisko
wyswietli: - w zrodle: imie<br /> nazwisko - na www: imie nazwisko |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 1 Dołączył: 12.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super - dzięki za szybką odpowiedź
![]() Pozdrawiam, Qdlaty |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:24 |