![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 9.01.2007 Skąd: Sejny/Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Problem polega na tym, że kiedy dodałem obsługę sesji, wszystko pięknie działało ale pod FF, natomiast pod IE przy przełańczaniu się pomiędzy różnymi podstronami, łąduje sie pusta strona, nawet nie da sie podglądnąć kodu źródłowego, dopiero po odświeżeniu stronki, ładuje się dobrze, i tak za każdym razem, klikam na link, wyświetla się pusta strona, odświeżam i dopiero wszystko jest ok. Nastomiast gdy wezme w komentarz session_start(); pod IE znów działa. session_start() jest umieszczona na początku index.php, przełańczanie się pomiędzy podstronami polega na podaniu w adresie różnych wartości page i id, np. index.php?page=oferta&id=1, zawartość podstronek jest includowana do index.php, niszczenie sesji nastepuje po wylogowaniu. nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje Kiedy przeniosłem na inny server wszytsko dziala nawet pod IE6, wersja php 4.4.4 natomiast na wersji php 5.0.5-2.1tld nie dziala pod IE6, może ktoś wie jakie ustawienia są za to odpowiedzialne?? Pozdrawiam Ten post edytował konraddo 16.02.2007, 09:30:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:32 |