![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam zamiar otworzyc server ze skryptem typu rapidshare.de potrzebuję taki skrypt czy może ktoś taki skrypt napisać za pieniądze lub poradzić mi juz jakiś gotowy z autoryzacja? prosze o kontakt tu lub na gg 3317949 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Przeniesiono:
php->Giełda ofert->Kupię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz sam skrypt, ktory by wrzocal wybrany plik z komputera uzytkownika na twoj serwer, czy zeby cala strone ci zrobic, razem z rejestracja, logowaniem, downloadem itp.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli za pieniądze to może się skusze by zrobić, poniewarz potrzebuje teraz pieniędzy na router (niemam internetu u siebie na kompuetrze).
A ile byś chciał? Moge też zrobić layout & design w photoshopie & html'u. Designu nie zapewniam na 100% takiego jaki się najbardziej podoba, ponieważ nie jestem jakimś zaawansowanym użytkownikiem programu Adobe Photoshop, lecz niedawno zacząłem robić layout i design dla mojego brata (8 lat, ale będzie tylko tam wstawiał zdjęcia ze swojej ulubionej gry pod kontrolą rodziców) i wyszło mi to nawet dobrze jak pisane w htmlu gołymi rękami w notatniku a grafike w photoshopie. Wszelkie prawa autorskie zakupujesz ty i stopka jest twoja. @edit Ale system ,,Premmium Account" niewchodzi w projekt (nie za bardzo wiem jak działają systemy sms, nigdy się tym nie bawiłem ![]() Dziękuję, Babcia@Stefa Ten post edytował Babcia@Stefa 14.02.2007, 14:18:08 -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:23 |