![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pojawil mi sie pewien problem na stronie www. Zrobilem dwa logowania dla uzytkownikow. Pierwsze dla zwyklych uzytownikow (numer + haslo). A drugie dla wlasnych uzytkownikow (numer + haslo + sprawdza czy jest wlasnym uzytkownikiem w bazie danych "wlasny >=1). Wszystko dziala ok. Nastepnie po zalogowaniu zrobilem opcje. Dla zwyklych userow oraz dla wlasnych. I teraz gdy ktos jest zalogowany na zwyklego usera i zna adres do strony dla "wlasnego" usera, moze wejsc. Nie ma tam sprawdzania i nie potrafie zrobic... System logowania byl duzo prostszy, poprostu przypisalem dodatkowo pewien argument, a w tym pliku nie mam systemu logowania, wiec nie moge takowego przypisac. Podaje tutaj moj plik z zawartoscia i jezeli mozecie naprowadzcie mnie jakos lub pokazcie jak to zrobic, z reszta plikow juz sobie poradze.
Chodzi mi o to by z bazy danych pobieral wartosc z tabeli "user", pole "wlasny" i gdy jest wpis ">= 1" wtedy dopuszcza uzytkownika, inaczej odrzuca "uzyszkodnika" Z gory dziekuje i czekam na pomoc. Pozdrawiam! Ten post edytował darex11 13.02.2007, 19:37:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 02:41 |