![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
korzystam z instalatora go-pear
nie wiem czemu mam problem z instalacja(po raz 5 :/) ![]() jakie scieżki powinny się tam znajdować vertrigoserv\www - katalog stron vertrigoserv\php\ - folder kompilatora php pear instaluje w www, potem wchodze do pear niby wszytko ok a tu blad w lini 40, Parse error: parse error, unexpected T_STRING in E:\Program Files\VertrigoServ\www\pear\index.php on line 40 patrzylem w kod
do include patch dodalem E:\pogram files\vertrigoserv\www\pear PS. poprawilem sciezki w wyzej wymienionym skrypcie ale nadal sa bledy albo jeszcze krucej mam VertrigoServ 2.14 , dzisiaj bend mial 2.15 nuwke i tam nie ma pear w php ani w pakiecie wiec jak mam to zainstalowac w pear manualu usuneli rozdzial o manualnej instalacji, rotfl wiec nie moge tego zainstalowac nie spoczne z powazaniem poradzilem sobie prawie z tym, sciagnolem binarki i menadzer peara, zonk jest taki Failed to start up concurrent users module! za kazdym razem jak odpalam cos z peara nie wiem czemu to mam, i skruty do pear mi tez nie chca dzialac mimo ze dodalem rega Ten post edytował Mrnice 13.02.2007, 11:29:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:54 |