![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Przymierzam się do przeróbki strony klienta. Przygotowałem parę screen'ów (logo, główna i podstrony). Proszę o ocenę estetyki i przejrzystości projektu. Założenie było takie, że ma być proste, intuicyjne i ładne... KLIK Uwaga, to 4 duże jpeg-i zapisane z minimalną kompresją. Łączna waga sięga blisko 1 MB. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli jest to strona kwiaciarni to przede wszystkim brakuje mi tu koloru zielonego, chociaz jakis drobnych motywow. Logotyp IMO wymaga przeprojektowania (teraz wyglada jak lisc marihuany, a kolory tez z kwiaciarnia mi sie nie kojarza), podobnie jak top.
Prawa czesc sie zlewa, mozna by zrobic kazdy blok innym kolorem, ew. inaczej je rozdzielic. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Mur-beton to jest www dla kwiaciarni ? Bo jak narazie to nic na to nie zapowiada.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładnie, ładnie Tansky... Ale na warsztat! Po pierwsze kompozycja mi się nie podoba. Dla mnie strona kwiaciarni powinna być bardziej kolorowa. I jak kolega wyżej wspominał ten logotyp... Mi to od razu się skojarzyło z jakąś hodowlą Marihuany.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi się bardzo podoba - może poza logiem, które nie pasuje do kwiaciarni. Czemu kwiaciarnia ma być zielona?
![]() Co mi sie nie podoba to krótkie storny - na moim monitorze 1280x1024 takie strony końcą się prawie w połowie okna i to nie wygląda zbyt dobrze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie sie bardzo podoba. Drobne zastrzeżenia:
1) link z mailem sklepu niewidoczny 2) na niebieskim tle ten biały zdycha i mało widać 3) mapowanie miejsca w ktorym sie znajduje na witrynie moze opuścić do topu albo dac tuż nad menu 4) informacje o imieninach też w złym miejscu to nie jest najważniejszy element strony ale moze skłonić do złożenia zamówienia wiec powyżej menu ![]() Poza tym bardzo fajne przejrzyste filtry i ogólnie 5/5 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 11:13 |