![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
mam problem z JS. Mam funkcję w JS, która z połączeniem z advAjax aktualizuje bazę danych, pobiera wyniki i pokazuje je gdzie trzeba. Kod function switchPosition( id1, lvl1, typ ) { advAJAX.get({ url : "ajax.php", parameters : { "id" : id1, "lvl" : lvl1, "typ" : typ }, onSuccess : function(obj) { document.getElementById("tree").innerHTML = obj.responseText; } });//w tej linii jest błąd (?) } W firefoxie działa jak trzeba. Natomiast w IE pojawia się błąd w wierszu 33 znak 32. Gdy w kodzie patrzę to wychodzi na to, że nie ma tam wogóle kodu! Co ciekawe, "skrypt" phpowy wykonuje się poprawnie. Jest tylko problem z wyświetleniem tego w na stronie. Link do problemu: http://shpyo.net/cms/ login:admin pass: haslo Zakładka "Treści", zmienianie kolejności działów na tych samych poziomach. za pomoc będę wdzięczny -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMHO problem bierze się stąd, że w IE nie bardzo możesz budować tabelę poprzez wypełnienie elementu TABLE za pomocą innerHTML. To może być właśnie to. Rozumiem że z php dostajesz już zbudowaną zawartość tabeli, więc myślę że lepiej zrobić jakiś container (<div id="tree-container">) i do niego pakować kompletną tabelę (z <table> i </table>) przesyłaną z php.
Pewności nie mam niestety... ;/ pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz u mnie PIWO
![]() Było dokładnie tak jak opisałeś! ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki! -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 14:58 |