![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem tegop typu że wpisuję poniższy kod w pliku php i po otwarciu w źródle strony wyświetla mi się dokładnie ten sam kod pomimo że powinien zostać zamieniony na html... Co tu jest nie tak?
podgląd wykonanego skryptu jest dostępny na http://www.gipfel1.webd.pl/test/admin/cos1.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda na to jakbyś nie miał obsługi php na serwerze bądź rozszerzenia *.php nie są parsowane. Jeśli masz hosting na webd.pl to chyba najlepszym rozwiązaniem jest napisane maila do administratora
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale inne pliki .php są normalnie obsługiwane... tylko te plik jest wyjątkiem...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień z tym co masz. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
teraz to jest masakra...
http://www.gipfel1.webd.pl/test/admin/cos1.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz to jest masakra... http://www.gipfel1.webd.pl/test/admin/cos1.php Jesteś pewien, że inne pliki działają bezproblemu? Spróbuj zawartość tego pliku zmienić na
I zobacz czy zadziała. Moim zdaniem wogóle dokument nie jest przetwarzany przez php, co można zobaczyć podglądając źródło. Wyślij maila do administratora, nic Cię to nie kosztuje ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A teraz ![]() Ty najpierw otwierasz textarea, i całość kodu wyświetla się w textarea. Najpierw zapytanie do bazy, wyciągniecie danych, potem wyświetl je w textarea. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
fakt... plik w ogóle nie jest rozpatrzany przez php... nie wiem czemu akurat ten plik... mam wiele innych plików php na tym servwerze w i w tym katalogu i one jakoś działają... a ten jakoś nie działa...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:25 |